Iedereen zijn eigen lied!     Geef je project een muzikaal gezicht!

Tune4u is een verfrissend bedrijf wat liedteksten en liedjes schrijft maar ook workshops geeft aan kinderen en jongeren in het schrijven van popliedjes. Daarmee geeft Tune4u allerlei onderwerpen, thema’s en projecten een muzikaal gezicht!  Tune4u kan ook worden ingezet om ‘poples’ te geven en om muziekprojecten op te zetten!

Schrijf een lied of rap voor…; Een familielid, vriend of vriendin of ……..

Schrijf je eigen pop lied; De meeste kinderen en jongeren zijn elke dag met muziek bezig. Veel van deze jongeren dromen ervan om zelf een poplied te schrijven, te rappen of te zingen. Deze workshop is speciaal ontwikkeld om  kinderen, tieners en jongeren hun eigen poplied te laten schrijven!

Schrijf je eigen schoollied;  Een eigentijds schoollied is heel goed voor het WIJ gevoel op school. De school kan aangeven welke elementen ze in de liedtekst en melodie willen hebben. Tune4u maakt dan het lied geheel op maat naar de wensen die de school heeft. Afhankelijk van de wensen van de school en de eigen inbreng kan een offerte op maat worden gemaakt. Uniek; de kinderen kunnen meeschrijven aan hun eigen lied!

Schrijf een pop lied over (verhalen in) je wijk; Tune4u organiseert community art en leefbaarheids projecten waarbij kinderen, jongeren en oudere bewoners samen aan de slag gaan met muziek, liedjes, film, videoclips en theater over hun wijk.

Schrijf een pop lied over natuur of andere maatschappelijke thema’s; Tune4u schrijft met kinderen liedjes voor Natuur Milieu Educatie projecten o.a. voor ‘Met de klas de boer op’ en ‘De boomfeestdag’, ‘Zwerfafval’ of voor het Centrum Jeugd en Gezin over het thema ‘Opvoeden’.