Diverse schoolliedjes

 

Schoollied Sccsschl 3.0

Basisschool Sccsschl 3.0 in Gelderland is een nieuwe school die is voortgekomen uit een fusie van drie andere scholen. Om de schoolkinderen met elkaar 1 te laten worden heeft Tune4u met het  project ‘Schrijf je eigen schoollied’  workshops gegeven in het schrijven van het eigen schoollied.  De kinderen hebben in diverse workshops meegewerkt aan het schrijven van een mooi nieuw en eigentijds  schoollied voor de school. Tune4u heeft de liedteksten verder vormgegeven tot een mooie fraaie tekst over de school en bij de tekst een stoer school popliedje geschreven. De school heeft een koor samengesteld en met de mobile studio van Tune4u  zijn de shout outs van alle kinderen en de zang van het koor van de kinderen opgenomen. Het schoollied is aan alle aanwezige ouders en kinderen op de officiele opening van de nieuwe school gepresenteerd. De kinderen hebben de eerste CD single van het schoollied van Sccsschl 3.0 aan de leiding mogen overhandigen.

De clip van de presentatie van het schoollied;

 

Schoollied OBS Oude Niedorp

Voor het project ‘Schrijf je eigen schoollied’ heeft Tune4u op de Openbare Bassischool Oude Niedorp  workshops gegeven in het schrijven van popliedjes.  De kinderen hebben in diverse workshops meegewerkt aan het schrijven van een schoollied voor de school. Tune4u heeft de liedteksten verder vormgegeven tot een mooie fraaie tekst over de school en bij de tekst een stoer school popliedje geschreven. De school heeft een koor samengesteld en met de mobile studio van Tune4u  is het koor van de kinderen opgenomen. Het schoollied  is tijdens ‘De maan is rond’ aan alle aanwezige ouders gepresenteerd. Het koor van kinderen heeft de eerste CD van het schoollied van OBS Oude Niedorp aan de leiding mogen overhandigen.

Schoollied OBS Oude Niedorp mp3

Schoollied OBS Oude Niedorp liedtekst

Schoollied project ‘Schrijf je eigen schoollied’ in de ICC gids

 

Single CD Schoollied OBS Oude Niedorp        'Schrijf je eigen schoollied' Obs Oude Niedorp opnames

 

Schoollied SBO De Wending

Voor het project ‘Schrijf je eigen schoollied’ heeft Tune4u op de SBO De Wending (Speciaal Basis Onderwijs)  workshops gegeven in het schrijven van popliedjes.  De kinderen hebben in diverse workshops meegewerkt aan het schrijven van een schoollied voor de school. Tune4u heeft de liedteksten verder vormgegeven tot een mooie fraaie tekst over de school en bij de tekst een stoer school popliedje geschreven. De school heeft een koor samengesteld en met de mobile studio van Tune4u  is het koor van de kinderen opgenomen. Het schoollied is aan alle aanwezige ouders en kinderen gepresenteerd. Het koor van kinderen heeft de eerste CD single van het schoollied van BSO De Wending aan de leiding mogen overhandigen.

Mp3 Schoollied SBO De Wending
Liedtekst Schoollied SBO De Wending

 

Schoollied voor basisschool De Vogelweid

Voor basischool de Vogelweid heeft Tune4u workshops gegeven aan de bovenbouw in het schrijven van liedjes.  De kinderen hebben in diverse workshops meegewerkt aan het schrijven van een schoollied voor de school. Tune4u heeft de liedteksten verder vormgegeven tot een mooie fraaie tekst over de school en bij de tekst een stoer school popliedje geschreven. de school heeft een koor samengesteld uit kinderen  van alle klassen. Met de mobile studio van Tune4u  is het koor van de kinderen opgenomen. De schoolband en het koor hebben tijdens een speciale avond het lied gespeeld en gepresenteerd voor alle ouders en kinderen en de eerste CD van het schoollied van De Vogelweid aan de directeur overhandigd.

Schoollied De Vogelweid mp3
Schoollied De Vogelweid liedtekst
Schoollied project ‘Schrijf je eigen schoollied’ staat in de ICC gids

Single CD Vogelweid schoollied

 

Schoollied en schoolband voor basisschool De Vinckhuysen

Voor de basisschool OBS Vinckhuysen uit Oost-Graftdijk heeft Tune4u het schoollied ‘Vinckhuysen’ geschreven. Samen met ouders hebben we een schoolband samengesteld bestaande uit percussie, twee gitaren, een piano en een koor. Met de schoolband hebben we het lied als verassing op de meesters en juffendag gespeeld.

Schoollied Vinckhuysen mp3

Schoollied Vinckhuysen krantenartikel van de presentatie

Schoollied Vinckhuysen krantenartikel polder express van de presentatie

Het schoollied project ‘Schrijf je eigen schoollied’ staat in de ICC gids!

Schoollied Vinckhuysen liedtekst

Tune4u Schoollied Vinckhuysenschool

Tune4u Schoollied Vinckhuysenschool

Tune4u Schoollied Vinckhuysenschool

Tune4u Schoollied Vinckhuysenschool