Jongeren schrijven diverse Raps o.a. voor WARCHILD en treden op voor Marco Borsato!

Tune4u heeft na het succes van de vorige keer in buurthuis Bloemwijk nogmaals het project ‘schrijf je eigen poplied/rap!’ gegeven voor jongeren uit de Bloemwijk en omgeving, in de leeftijd van 12 tot 16 jaar.

In 8 workshops hebben de jongeren onder professionele begeleiding van Tune4u een liedtekst en lied  geschreven. De jongeren mochten zelf het onderwerp bepalen en hebben een liedtekst geschreven en een beat gemaakt voor Warchild. Het is een hele mooie tekst geworden met een vette beat en melodie. Aan de hand van de liedtekst en de beat heeft Tune4u in samenwerking met de jongeren het lied geschreven. Uiteindelijk hebben ze  het lied live kunnen spelen op het grote podium op het Waagplein! En de mannen hebben zelfs het liedje mogen rappen op de radio bij ‘Hoe heet ut’ Fm voor niemand minder dan Marco Borsato, ambassadeur van Warchild.

De CD ‘Hoop op een betere tijd’ is te koop bij annette.s@hetnet.nl. De opbrengsten van hun single wordt gedoneerd aan Warchild.

Uit het project is de rapgroep ‘Onderweg’ ontstaan die nog een single CD (met clip) heeft uitgebracht met 2 vette liedjes erop!

'Hoop op een betere tijd' CD voor Warchild

‘Hoop op een betere tijd’ CD voor Warchild

CD Rap project Bloemwijk

CD Rap project Bloemwijk