Schrijf een lied voor…

Tune4u schrijft een mooi, ontroerend en/of grappig lied voor een familielid of vriend of vriendin! Inmiddels heeft Tune4u al voor tal van gelegenheden persoonlijke liedjes gemaakt en dat als verassing met buren of familieleden als verassing gepresenteerd! Marco kan ook een lied maken over een boek of verhaal. Aan de hand van ingebrachte teksten en woorden en of een brainstorm maakt Tune4u een liedtekst en lied op maat. Hij kan het lied zelf inspelen en zingen maar kan het ook door andere muzikanten laten inspelen of zingen.

Een voorbeeld van een mooi ontroerend lied is ‘Ooit weer morgen’ wat Marco schreef voor Jack Keijzer die zijn zoon heeft verloren in de drugswereld.  Door Emmerig en Lopez is het al een aantal malen op de dag herdenking geweldslachtoffers in den Haag gespeeld voor alle nabestaanden.

 

Het lied ooit weer morgen tijdens een uitzending op Radio 1

Link naar de liedtekst van ‘Ooit weer morgen’

Door de uitgever King Baboon werd Marco gevraagd om een lied bij een verhaal over een vlinder te maken wat het mooie ‘Hé vlinder’ is geworden. Met Arnaldo Lopez op gitaar en Helen Botman die samen met mij zingt.

Het lied ‘Hé vlinder’

Liedtekst van ‘Hé vlinder’

Van het verhaal en het liedje is een kinderboek app gemaakt verkrijgbaar in de app store hier een preview;

Een ander voorbeeld is een grappig en vrolijk lied voor Cees die 60 jaar is geworden;

Liedtekst van Cees die 60 jaar is geworden (al zou je het niet zeggen!)